Bloggers

Alexander Crepin

Website:
Email: info@crepinconsult.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Alexander Crepin
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Anja Feijen

Anja Feijen Website: http://www.anjafeijen.nl
Email: nomorecorsa@gmail.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Anja Feijen
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Ik ben… Anja Feijen. En ook nog: Vrouw. Moeder. Tante, Bookcrosser. Nieuwsgierig. Energiek. Opstarter, Verbinder. Kennisdeler. Enthousiast. Eigenwijs. Uitbundig. www.anjafeijen.nl

Annemarie Appelman

Annemarie Appelman Website: http://www.annemarieappelman.nl
Email: annemarieappelman@live.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Annemarie Appelman
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Annemarie Appelman heeft op RecTec geblogd over haar personal branding campagne met als doel binnen 60 dagen een leuke baan vinden. Dit is gelukt, ze heeft een nieuwe baan, vandaar dat Annemarie niet meer als blogger actief is op RecTec.

Bas van de Haterd

Bas van de Haterd Website: http://www.vandehaterd.nl
Email: bas@vandehaterd.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Bas van de Haterd
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl

Chantal Drenthen

Chantal Drenthen Website: http://www.chantaldrenthen.nl
Email: info@chantaldrenthen.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Chantal Drenthen
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Chantal Drenthen blogt als kandidate van de 60 Day Challenge over haar ervaringen als sollicitant. Haar doel is om binnen 60 dagen met behulp van een eigen marketing campagne, social media en professionele coaching haar droombaan te vinden. Ze is afgestudeerd in International Business en gespecialiseerd in ‘Organization, Change and Consultancy’. Tijdens haar bestuursjaar bij AIESEC heeft ze ontdekt hoe mooi het is om met mensen samen te werken die een passie hebben voor hun werk. Dit zoekt ze ook in haar toekomstige baan. Daarnaast is ze op zoek naar een organisatie die aansluit op haar specialisatie en die tevens ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en groeimogelijkheden bied.

Deborah

Deborah Website: https://deborah.marketing/
Email: deborahpluymaekers@hotmail.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Deborah
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Deborah Pluijmaekers is werkzaam als Recruitment Marketeer bij Brunel. Niet alleen tijdens kantooruren; navigeren tussen vraag en aanbod is immers een continu proces.

Eelco Scheltinga

Eelco Scheltinga Website: http://eelcoscheltinga.wordpress.com/
Email: eelco.scheltinga@peoplexs.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Eelco Scheltinga
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Eelco is mede-oprichter van het in 1999 gestarte PeopleXS. PeopleXS is een on-demand applicant tracking & talent management system wat binnen de standaard volledig flexibel ingericht kan worden. Co-creation met de klant is een speerpunt in de ontwikkeling van het product. Eelco heeft een brede ervaring opgedaan als COO & Consultant bij het oplossen van recruitment vraagstukken en het neerzetten van een gedegen oplossingen op dit gebied. Momenteel houdt hij zich, naast zijn verantwoordelijkheid als CFO, bezig met creatieve oplossingen binnen talent management en is zeer geintresseerd in 'Social Recruiting' en persoonlijke ontwikkeling.

Elsa van Bruggen

Elsa van Bruggen Website: http://elsavanbruggen.blogspot.com
Email: elsa.vanbruggen@gmail.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Elsa van Bruggen
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Deze blogger is niet meer actief op RecTec

Ernst Schipper

Ernst Schipper Website: http://www.andersgaankijken.nl
Email: ernst@andersgaankijken.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Ernst Schipper
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Ernst Schipper kijkt anders. Hij adviseert bij het creëren van onderscheidende communicatie die leidt tot meer resultaat. Adviseur in (online) arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met een fascinatie voor innovatie en social media. Ernst is (online) strateeg, employer brand consultant, interim arbeidsmarktcommunicatiespecialist, leidt brainstorms en geeft workshops

Ervaren Sollicitant

Ervaren Sollicitant Website:
Email: banenjacht@gmail.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Ervaren Sollicitant
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

111x gesolliciteerd, etc. Spiegel en sparringpartner voor recruiters en hrm-adviseurs, Ervaringsdeskundige in recruitersmoezen. Ik pas altijd in uw profiel.

Gastblogger

Gastblogger Website: http://www.rectec.nl
Email: vdhaterd@xs4all.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Gastblogger
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Iedereen die wel een keer zijn mening of gedachten kwijt wil in een blog op RecTec, maar niet regelmatig een artikel wil schrijven, kan zijn of haar gastblog insturen. Een artikel zal gecontroleerd worden op kwaliteit (wat niet wil zeggen dat eindredacteur de mening hoeft te delen). Indien het kwalitatief en qua schrijfstijl in orde is zal het geplaatst worden onder het gastblogger account. De naam en functie van de persoon zullen altijd vermeld worden in het blog, tenzij er zeer zwaarwegende redenen zijn waarom dit niet kan.

Hugo-Jan Ruts

Hugo-Jan Ruts Website: http://www.marketing-hrm.blogspot.com
Email: hugojan.ruts@mnhr.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Hugo-Jan Ruts
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Hugo-Jan Ruts is zelfstandig interim-manager en adviseur. In zijn opdrachten werkt Hugo-Jan Ruts op het snijvlak van management, marketing en HRM. Hij doet dat vanuit verschillende rollen: interim(project)manager, co-manager, business-coach of adviseur. Zowel bij zijn voormalige vaste functies als bij zijn interim opdrachten is Hugo-Jan Ruts vooral actief bij HR-dienstverleners. O.a. W&S-, interim- en trainingsbureaus. naast het uitvoeren van interim-managementopdrachten adviseert hij in die sector over strategie, personal branding, internet en social media. (zie voor meer info: http://nl.linkedin.com/in/hugojanruts). Op 'RecTec' schrijft Hugo-Jan Ruts met name over recruitment van interim-managers en interim-professionals. Hij is verder initiatiefnemer van www.zipconomy.nl, het kennisplatform over de interimmarkt.

Irma Woud

Website: http://www.sportschrijfster.nl
Email: irma.woud@planet.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Irma Woud
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Irma Woud is tekstschrijver/communicatieadviseur/redacteur en op zoek naar een baan. Ze heeft bijna twintig jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, toerisme en sport/outdoor. Ze helpt je met effectief communiceren via middelen die doen wat ze moeten doen: de boodschap zodanig overbrengen dat de doelgroep in actie komt. Dit alles uitgevoerd met een ware topsportmentaliteit. Meer weten of Irma inschakelen? Zie www.sportschrijfster.nl

Jan Prins

Jan Prins Website: http://Www.priman.nl
Email: jan.prins@priman.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Jan Prins
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Oprichter/directeur van PRiMAN. Mijn persoonlijke missie is dat organisaties meer gaan sturen op de talenten van hun medewerkers. Voor veel functies zijn het niet de hard skills (waar meestal op geselecteerd wordt) of de beloning (waar meestal op gestuurd wordt) maar de match op de soft skills (competenties vs talenten) die het verschil maken tussen under of over performance. Om mijn missie invulling en inhoud te geven leun ik op de TMA methode waar ik geaccrediteerd trainer & gecertificeerd professional in ben.

Jeroen Bergen

Jeroen Bergen Website: http://www.primatch.nl
Email: j.bergen@primatch.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Jeroen Bergen
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Na het mijn studies Personeel & Arbeid en Personeel wetenschappen heb ik reeds in 1998 gewerkt voor een vacaturesite voor ICT professionals. Vervolgens ben ik in 2000 bij Primatch begonnen als HRM consultant. Sinds 2005 ben ik partner binnen Primatch. Ik heb een grote interesse in het functioneel gebruik van nieuwe media en de toepasbaarheid voor het HRM werkveld. Ik ben er van overtuigd dat op dit vlak nog veel te winnen valt. Via Rectec zal ik jullie op de hoogte houden van mijn bevindingen en ontwikkeling op de arbeidsmarkt, het P&O werkveld, arbeidsmarktcommunicatie en andere zaken, waar ik me druk over maak, me verbaas, erger, of enthousiast van kan worden.

Karen Romme

Website: http://www.karenromme.nl
Email: karenromme@me.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Karen Romme
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Karen Romme heeft als vakgebied startend en klein ondernemerschap in Nederland en als missie Nederland ondernemender maken. Ze schreef en schrijft voor ondernemers en mensen die dat willen worden. Haar bekendste boeken gaan over Calimeromarketing (2.0), haar marketingfilosofie voor kleine ondernemers, freelancers en zzp’ers. Haar startersboeken zette de afgelopen twaalf jaar duizenden mensen ertoe aan te kiezen voor een leven als zelfstandige. Recent ontwikkelde ze de e-cursus Vanwwnaarzzp.nl.

Leonie Fotiadis

Leonie Fotiadis Website: http://www.linkedin.com/in/leoniefotiadis/nl
Email: leonie_fotiadis@yahoo.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Leonie Fotiadis
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Leonie Fotiadis werkt als communicatie adviseur/online projectmanager bij Arkin. Opgeleid als psychologe zet ze haar kennis over de manier waarop mensen denken, leren en voelen graag in op het gebied van online communicatie & e(mental-)health. Ze vindt het een uitdaging om bij bedrijven en instellingen social media te verweven met bedrijfsprocessen om zo een digitale strategie te ontwikkelen. Ze vindt het prettig om te werken aan vraagstukken op het raakvlak van verschillende disciplines: online media, psychologie, gezondheid (e-health) & welzijn. Onderzoek doen, presentaties of workshops geven, ontwikkelen van online crossmediale interventies: graag! Daarnaast houdt ze van salsadansen, fotograferen en ...bloggen. Ze blogt voornamelijk over solliciteren 2.0 én over social media & psychologie.

Maarten Van der Zanden

Website:
Email: maarten@priman.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Maarten Van der Zanden
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Marcel Tankink

Marcel Tankink Website: http://www.peakfields.com
Email: marcel.tankink@gmail.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Marcel Tankink
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Deze blogger is niet meer actief voor RecTec

Marcel van der Meer

Marcel van der Meer Website: http://www.klikwork.nl
Email: marcel@klikwork.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Marcel van der Meer
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Deze blogger is niet meer actief op RecTec.

marion

marion Website: http://marionkremer.wordpress.com
Email: marion.kremer@live.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van marion
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Marion Kremer blogt over haar ervaringen als [inmiddels] ex-sollicitant. Zie ook: http://marionkremer.wordpress.com http://mijnkalehoofd.wordpress.com

Martijn van Lith

Martijn van Lith Website: http://www.vacatures.nl/
Email: martijn@financial-media.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Martijn van Lith
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Martijn van Lith is copywriter voor onder andere Vacatures.nl en Recruitment.nl. Daarnaast is hij actief als freelance tekstschrijver en columnist. Op RecTec schrijft over opvallende zaken op het gebied van de arbeidsmarkt.

Matthias Smouter

Matthias Smouter Website:
Email: matthias.smouter@unileverservices.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Matthias Smouter
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Voormalig blogger

Mundo Resink

Website: http://wovox.com
Email: mundo.resink@wovox.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Mundo Resink
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Ik ben mede-oprichter van WOVOX.com. Wij vinden dat recruitment vaak nog veel te veel geld en tijd kost. Wat niet zo heel erg zou zijn, als het je daadwerkelijk zou helpen om de beste mensen te vinden. Maar in veel gevallen is ook dat niet zo. En dat is gewoon krankjorum. We hebben tenslotte Internet: de mogelijkheden liggen voor het oprapen! Dus hebben we een aantal tools ontwikkeld die het anders doen. Waarmee werkgevers een kijkje in hun bedrijf kunnen geven. Tools die over contact gaan i.p.v. cv's. Ik haal inspiratie uit organisaties met een bijzondere team-dynamiek en mensen die doen waar ze van houden. Je kan me bereiken via mundo.resink@wovox.com.

Peter van Alphen

Website: http://www.expandonline.nl
Email: fripping@expandonline.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Peter van Alphen
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Peter van Beelen

Peter van Beelen Website: http://www.huisstijl-blog.nl
Email: peter@deinspiratie.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Peter van Beelen
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Peter is een voormalig blogger op RecTec

Rik Baas

Rik Baas Website:
Email: rikbaas@gmail.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Rik Baas
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Nuchter en betrokken, kritisch en goedlachs. Rik Baas schrijft over de communicatie rond recruitment en analyseert hoe de interactie verloopt tussen werkzoekenden en HR-afdelingen. Zelf is hij recentelijk afgestudeerd in 'persuasive communication' en op zoek naar een juniorfunctie in (strategische) communicatie.

Sanne

Sanne Website: http://nl.linkedin.com/in/sannevdschee
Email: s.vdschee@gmail.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Sanne
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Communicatieadviseur van nu. Ruim vier jaar werkervaring. Aanpakker. Schrijft graag. RotterdammerT. Hart voor kunst & cultuur. Reislustig en festivalganger. 'In between jobs'.

Sidney Hiele

Sidney Hiele Website: http://www.qsxl.com
Email: hiele@qsxl.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Sidney Hiele
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Siem

Siem Website: http://www.vacatures.nl/
Email: siem@vacatures.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Siem
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Siem Valk is tekstschrijver ten behoeve van de websites Vacatures.nl en Recruitment.nl. Gespecialiseerd in online marketing en de vacaturemarkt. Contact via siem@vacatures.nl

Simone Pourier

Simone Pourier Website: http://www.freelancetoday.nl
Email: simone.pourier@freelancetoday.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Simone Pourier
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Deze blogster is niet meer actief op RecTec

superadmin

Website: http://d-media.nl
Email: beheer@d-media.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van superadmin
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Sybren van der Schaar

Sybren van der Schaar Website: http://www.sybrenvanderschaar.nl
Email: sybren@priman.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Sybren van der Schaar
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Waarom (WHY) werkzaam als talent partner? “Mijn overtuiging is dat iedereen talent heeft, dat er voor iedereen werkzaamheden zijn die passen bij zijn talenten en dat werken met je talenten veel plezier en persoonlijk succes oplevert. Dat wat mensen doorgaans vanzelfsprekend vindt zie ik als een talent. Mijn overtuiging is dat iedereen die zijn eigen talenten zal (h)erkennen vervolgens ook de talenten van anderen gaat (h)erkennen en waarderen. Met behulp van de talentenscan kan ik daar een bijdrage aan leveren. In een wereld / organisatie waar iedereen zich bewust is want zijn eigen unieke kwaliteiten en werkzaamheden uitvoert die passen bij zijn talenten zal harmonie heersen. Dat is mijn overtuiging en mijn “waarom” ik dit werk graag doe.” Ik ben geaccrediteerd consultant TMA™ Methode en heb inmiddels tientallen talentenscans uitgevoerd. Daarnaast heb ik veel kennis van methoden en technieken op het gebied van management, persoonlijke ontwikkeling en selectie en werving. Voor mijn klanten vervult ik naast de expert rol ook graag de rol van sparring partner. Vertaling van talent naar performance en ondernemers helpen bij het verwezenlijken van hun dromen geven me veel energie.

Ted Meulenkamp

Ted Meulenkamp Website: http://www.orangerecruitmentservices.com
Email: tedmeulenkamp@gmail.com
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Ted Meulenkamp
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Deze blogger is niet meer actief op RecTec

Timon Rammeloo

Timon Rammeloo Website: http://www.duvak.nl
Email: TimonRammeloo@duvak.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Timon Rammeloo
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Timon Rammeloo is een jonge Corporate IT Recruiter en is werkzaam bij een dienstverlener van IT infrastructuren in de Bollenstreek. In zijn blogs beschrijft hij zijn visie op het gebied van recruitment en de arbeidsmarkt en prikkelt hij graag mensen om buiten hun kaders na te denken over verschillende onderwerpen.

Tom van der Valk

Tom van der Valk Website: http://www.ehrm-consultant.nl
Email: TvanderValk@Blyxum.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Tom van der Valk
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Tom van der Valk is consultant/projectmanager e-HRM bij Blyxum, gespecialiseerd in het toepassen van e-HRM voor in-, door-, en uitstroom van medewerkers.

Voormalig Blogger

Voormalig Blogger Website: http://www.rectec.nl
Email: bas@vandehaterd.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Voormalig Blogger
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Sommige bloggers verlaten RecTec na verloop van tijd, hun blogs blijven echter op de site onder de auteur 'Voormalig Blogger'

Wim van den Nobelen

Wim van den Nobelen Website: http://www.strictlypeople.nl
Email: wim@strictlypeople.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Wim van den Nobelen
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Recruiter/Headhunter Management, Finance & Payroll, Nobelist, Spreker & Consultant Strategisch Recruitment, Blogger

Yasin Bilgin

Yasin Bilgin Website:
Email: ybilgin@live.nl
Mijn artikelen op RecTec: Alle artikelen van Yasin Bilgin
Mijn RSS Feed: Volg mijn artikelen via RSS

Geboren en getogen Tukker, die zich Master of Science mag noemen in Arbeid & Organisatie Psychologie. Momenteel ben ik werkzaam als Teamleider HR Service bij NS Stations. Met mijn blogs wil ik mijn persoonlijke kijk beschrijven op de verschillende HR onderwerpen.

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën