Logo_ICOON_Digitaal_Werven def13082012_WITDigitaal-Werven heeft dit jaar besloten een experiment aan te gaan. De afgelopen jaren werkte we al met een long list die door de jury (individueel) werd terug gebracht naar een short list waar de jury vervolgens (als groep) werden beoordeeld op de winnaar. Dit jaar hebben we besloten het publiek in dit proces te betrekken. De long list (12 organisaties) wordt middels publieksstemmen terug gebracht naar een short list, waar de jury vervolgens de winnaar uit zal kiezen.

De Long List van 12 genomineerden dit jaar zijn:

Je stem uitbrengen kan via: http://www.digitaal-werven.nl/stemmen

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


313 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën