HR Tech Tank

Door Bas van de Haterd op 11-08-2017 10:44.

Screen Shot 2017-08-11 at 10.40.09

Op 31 augustus komt HR Tech Tank naar Amsterdam. Ik ben normaal niet zo voor het promotie maken voor events, zeker geen betaalde, maar voor deze maak ik een uitzondering vanwege het unieke karakter. HR Tech Tank Demo Day geeft HR technologie bedrijven de kans hun product te laten zien en daar feedback op te krijgen van investeerders en HR managers / directeuren. En van een verdwaalde adviseur zoals mijzelf.

Dat geeft een hele leuke, interessante dynamiek. Een kans om als HR manager vroeg in contact te komen met nieuwe technologie. Te zien wat er speelt. Een kans als HR technologie bedrijf ongezouten feedback te krijgen van een breed gremium van mensen.

Ik ben er dus bij op 31 augustus. Met de relatiecode hrtechtankguest krijg je 20% korting op een entree kaartje.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


85 views | Reageer (1 reacties)
  • Eva van Rooijen

    Bedankt Bas! Ik kan er zelf helaas niet bij zijn maar heb deze uitstekende tip gedeeld met Kieran Canisius van Zocket. Jij alvast een prettig event toegewenst!

    Groeten,
    Eva van Rooijen
    Seuss Recruitment


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn