Een blunder kan de beste overkomen. Ook Coolblue (een van de genomineerden voor de Digitaal-Werven award die 3 november uitgereikt wordt). Een interne mailwisseling vol teleurstelling over een kandidaat die een voorstel afwijst die per ongeluk bij de kandidaat terecht komt.

coolblue-blunder

Coolblue reageert sportief met dit video’tje. Te zien op hun facebook page. Ik zou zeggen: keurig opgelost. En de teleurstelling dat iemand voor een ander voorstel kiest dat je hem dan een pannenkoek noemt… kan ik begrijpen. Dat je die mails doorstuurt, is niet zo slim. Maar we doen allemaal wel eens iets minder slims toch? Mooi opgelost Coolblue.

screen-shot-2016-10-31-at-14-56-47

Wil je trouwens weten of Coolblue met dit soort acties de award voor de beste sollicitatie-ervaring in de wacht sleept? Er zijn nog een paar kaarten voor Digitaal-Werven op 3 november.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


1.468 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn