Digitaal-Werven doet al jaren onderzoek naar recruitmentsites in Nederland. Dit levert boeiende informatie op die bedrijven helpen hun sites beter in te richten. Dat leidt weer tot meer en betere kandidaten. Op 3 november is het Digitaal-Werven Event. Met een line-up om van te smullen. Zo spreken Matthew Jeffrey (Global Employer Branding manager bij SAP), Matt Alder (Digital strategist en wereldwijd veel gevraagd spreker) vanuit internationaal perspectief. Tevens spreken Lotte Kok (Amerpoort) en Rene Herremans (Albert Heijn) vanuit nationaal perspectief, komt Ghita Ramdhiansing van Clearwater Report vertellen over een revolutionaire digitale assessment methode en zal ex-idols jurylid Henkjan Smits vertellen over wat recruitment kan leren van de muziek en tv industrie.

Deze video zet de ontwikkeling van de sector in goed perspectief.

Uiteraard wordt ook de award voor de beste digitale sollicitatie-ervaring uitgereikt. Daar moet je dus bij zijn, dus schrijf je nu in.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


159 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën