Digitaal-Werven doet al jaren onderzoek naar recruitmentsites in Nederland. Dit levert boeiende informatie op die bedrijven helpen hun sites beter in te richten. Dat leidt weer tot meer en betere kandidaten. Op 3 november is het Digitaal-Werven Event. Met een line-up om van te smullen. Zo spreken Matthew Jeffrey (Global Employer Branding manager bij SAP), Matt Alder (Digital strategist en wereldwijd veel gevraagd spreker) vanuit internationaal perspectief. Tevens spreken Lotte Kok (Amerpoort) en Rene Herremans (Albert Heijn) vanuit nationaal perspectief, komt Ghita Ramdhiansing van Clearwater Report vertellen over een revolutionaire digitale assessment methode en zal ex-idols jurylid Henkjan Smits vertellen over wat recruitment kan leren van de muziek en tv industrie.

Deze video zet de ontwikkeling van de sector in goed perspectief.

Uiteraard wordt ook de award voor de beste digitale sollicitatie-ervaring uitgereikt. Daar moet je dus bij zijn, dus schrijf je nu in.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


166 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën