HedenWat is er mooier dan mensen zien groeien? Dan talent te zien ontplooien en hun potentieel te zien bereiken? Toch lukt het niet altijd. Vaak ligt het probleem op het interpersoonlijke vlak. Managers die coachen op een manier die niet past bij de medewerker.

Interessant genoeg kan nieuwe technologie ons helpen menselijker te worden. Een aantal daarvan hebben we hier al eerder beschreven, zoals Teamily, Crystal Knows en Clearwater. Dit alles is nu, met een vertaalslag naar talentontwikkeling, samengevat in een white-paper. Hoe kunnen we, met behulp van de nieuwste techniek, menselijker worden en talenten beter laten ontplooien?

Download hier kosteloos de white-paper: talentmanagement van de toekomst.

 

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


279 views | Reageer (1 reacties)
  • Jessica Albers

    Nice whitepaper! It seems like the discussion around the human aspect of digitalization of HR is on the agenda at HR tech, we just wrote a blogpost about it at our blog: https://www.benify.com/p/et-en/2016/10/03/the-future-of-work-both-digital-and-personal/ Are you coming to HR tech? Benify, where I work, is a diamond sponsor and you find us in booth #310. Would be nice to meet you, we are always looking to engage with thought leaders like yourself!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn