cv coverVia WTF kwam ik op deze geniale CV actie. Stel je wilt een stage bij een van de meest aansprekende tijdschriften van Engeland. Wat doe je dan om op te vallen tussen die 10.000 andere toppers?

Precies, je maakt een proef editie van het tijdschrift geheel gewijd aan… jouw sollicitatie.

Hij durfde te investeren in zijn CV. Een professionele fotoshoot, een designer inhuren en 3 weken full time werken aan een CV tijdschrift. Maar het resultaat was er: uitgenodigd voor de baan, zonder zelfs een sollicitatiegesprek. Iemand die zoveel doet en zo’n kwaliteit levert wilde het bedrijf meteen hebben.

Als je de hele visuele weergave van het blad wilt zien: kijk dan even bij WTF.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


337 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn