cv coverVia WTF kwam ik op deze geniale CV actie. Stel je wilt een stage bij een van de meest aansprekende tijdschriften van Engeland. Wat doe je dan om op te vallen tussen die 10.000 andere toppers?

Precies, je maakt een proef editie van het tijdschrift geheel gewijd aan… jouw sollicitatie.

Hij durfde te investeren in zijn CV. Een professionele fotoshoot, een designer inhuren en 3 weken full time werken aan een CV tijdschrift. Maar het resultaat was er: uitgenodigd voor de baan, zonder zelfs een sollicitatiegesprek. Iemand die zoveel doet en zo’n kwaliteit levert wilde het bedrijf meteen hebben.

Als je de hele visuele weergave van het blad wilt zien: kijk dan even bij WTF.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


326 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn