HR Tech

Door Bas van de Haterd op 12-04-2016 08:59.

dataarchitect

Waar leer je toch al die HR start ups kennen? Hoe kom je toch aan die kennis wat er allemaal wel en niet gebeurt en mogelijk is? Nou, vooral via specifieke events.

Op 19 april komt de HR Tech Tank naar Nederland bijvoorbeeld. Hier komen investeerders in (HR) technologie samen met de nieuwste HR start ups. Als je een blik in de toekomst wilt, als je wilt weten waar de wereld van HR volgend jaar of over twee jaar mee bezig is en als je wilt weten waar ik volgend jaar in mijn HR startups to watch over schrijf, moet je op dit event zijn. Dus kom ook naar de HR Tech Tank.

Een andere mogelijkheid is om naar Berlijn te komen komend weekend naar de HR Hackathon. Dan hoor je meteen mijn visie op HR Tech en de meest kansrijke gebieden. En zie je het voor je ogen gebeuren, de geboorte van nieuwe HR technologie.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


154 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën