De vier genomineerden van Digitaal-Werven, wat maakt hen nu zo goed? Wat zijn de onderscheidende factoren? Waarom zijn ze genomineerd? Wat onderscheidt ze? Wat maakt ze zo goed? En wie is uiteindelijk de beste van de vier?

In deze video geven we dat kort en snel weer.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


390 views | Reageer (0 reacties)