deloitteRuim vijf jaar geleden kwam de nieuwe WerkenbijDeloitte website uit. Een mijlpaal voor recruitmentsites. Deloitte zette een nieuwe standaard neer in recruitmentsites vergelijkbaar met de iPhone voor mobiele telefoons dat deed. In 2010 en 2011 won Deloitte Digitaal-Werven, de award voor de beste digitale sollicitatie-ervaring. Met overmacht kunnen we wel stellen. Deloitte mocht haar verhaal over de hele wereld vertellen, want het was niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd uniek.

Ruim vijf jaar later komt Roos van Vugt, destijds met haar team verantwoordelijk voor deze nieuwe standaard in recruitmentland, op Digitaal-Werven (7 oktober) terugblikken op de ontwikkeling van toen. Op de ontwikkelingen in de afgelopen vijf jaar. En ze blikt ook vooruit naar de komende vijf jaar.

woei2Roos is inmiddels niet meer werkzaam in de recruitment. Na enkele omzwervingen heeft ze nu haar eigen bureau genaamd Merkwerker. Hoe kijkt ze terug op die periode? Hoe ziet ze de afgelopen vijf jaar en de ontwikkelingen in de branche waar ze zelf dus van de zijlijn naar kijkt? En niet onbelangrijk: waar gaan we de komende vijf jaar naar toe?

Op 7 oktober op het Digitaal-Werven event spreekt ze voor het eerst in jaren weer voor de recruitment- en arbeidsmarktcommunicatiebranche. Het belooft een interessante terugblik, en vooruitblik, te worden.

Dus zet 7 oktober vast in je agenda, of schrijf je nu vast in en profiteer van de vroegboekkorting.

 

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


360 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn