CrowdrecruitingHoe kom je van kwantiteit naar kwaliteit van werving? Op Digitaal-Werven 2014 in oktober sprak A S Watson (van o.a. Kruidvat en ICI Paris XL) hier over. Hoe verwerk je in het geval van AS Watson 300.000 sollicitaties per jaar? Hoe haal je daar de beste uit? Je hebt data genoeg om te analyseren, maar de vraag is hoe je de cirkel doorbreekt als je 10.000 functies moet vervullen en 300.000 CV’s moet verwerken.

Hierover hebben A S Watson en Digitaal-Werven een whitepaper geschreven. Van kwantitatieve naar kwalitatieve werving in vijf stappen. Deze whitepaper is gratis te downloaden via Digitaal-Werven.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


282 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën