Wachten…

Door Irma Woud op 19-02-2015 17:46.

wachtenWeinig inspiratie deze week. Geen geschikte vacatures om op te reageren, of ik bekijk ze door de verkeerde bril, waardoor ik alleen maar zie waarom ik toch direct afgewezen ga worden. Dat komt omdat ik zit te wachten. Op een antwoord op mijn laatste sollicitatie. Een vacature waarin ik graag wil geloven (kracht van de gedachte, las ik onlangs). Een functie waar ik volgens mij prima aan voldoe, in elk geval dusdanig dat ik het een gesprek waard zou vinden. Maar ja, ik ken natuurlijk de andere kandidaten niet. En dus zit ik te wachten en onzeker te worden. Heb ik wel of geen kans? Heb ik nou dit wel vermeld, of dat? Ben ik aan de telefoon wel enthousiast genoeg geweest? Wachten is vreselijk!

Organisatie van mijn hoop

Angstig ook. Ik vind mezelf ├Ęcht geschikt voor deze functie. Een afwijzing komt dan des te harder aan, dus ik neem mezelf ook enigszins in bescherming tegen die eventuele klap. Maar ik moet positief blijven denken als ik alle tips geloof, dus laat ik dat doen. Ondertussen lees ik de nodige vakliteratuur en maak ik al plannen om dit in te zetten voor de organisatie van mijn hoop. In gedachten voer ik al een klein beetje een gesprek.

Ik wil deze baan echt graag, dus ik ben ook heel nieuwsgierig naar het gesprek om te kijken of er een klik is. En ik wil na zes jaar tijdelijk hier en tijdelijk daar, met alle geringe mogelijkheden van dien, nu eindelijk wel weer eens wat vastigheid en een baan waarin ik weer word uitgedaagd. Een baan waarin ik me weer verder kan ontwikkelen. Waar ik weer jaren vooruit kan (na zes jaar ben ik dat leuren met mezelf ook wel zat). Salaris is trouwens ook erg welkom, mijn spaargeld raakt op.

Duimen jullie voor me mee? Nu ben ik weer aan de beurt voor een gesprek en voor een baan op niveau!

Over de Auteur

Irma Woud Irma Woud is tekstschrijver/communicatieadviseur/redacteur en op zoek naar een baan. Ze heeft bijna twintig jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, toerisme en sport/outdoor. Ze helpt je met effectief communiceren via middelen die doen wat ze moeten doen: de boodschap zodanig overbrengen dat de doelgroep in actie komt. Dit alles uitgevoerd met een ware topsportmentaliteit. Meer weten of Irma inschakelen? Zie www.sportschrijfster.nl


603 views | Reageer (2 reacties)
  • Hendie

    Ik duim heel hard met je mee Irma en zal alle positieve gedachten naar je toe sturen, heel veel positief succes gewenst.

  • Esther te Winkel

    Ik duim heel hard voor je!!! Hoop dat je snel wat zult horen.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categori├źn