15967263_sEind 2014 adviseerde ik sollicitanten in mijn blog: “Sollicitatiedepressie? Zoek een buddy“. In het kader van gedeelde smart is halve smart en twee weten meer dan een, is het zinvol iemand te hebben waar je de sollicitatiestrijd mee aangaat.

Onderzoek toont aan dat samenwerken in lastige situaties tot betere resultaten en minder stress leidt. Afgelopen weken zijn er veel reacties binnen gekomen, zoveel dat ik me verplicht voel hier mee verder te gaan. Wie A zegt!

De eerste contouren van het platform worden duidelijk. Om te voorkomen dat het een One-Man-Goes-Down-show gaat worden, zoek ik een of meerdere buddy’s! Met enkele experts bouwen we het platform, maar er ligt nog heel wat administratief/data werk. Zeker als het platform er eenmaal staat.

Wil jij meehelpen dit platform op te zetten en uit te rollen? Laat dit dan hieronder weten. Mocht je  kennis hebben waarvan jij denkt dat deze bruikbaar is voor wat we aan het maken zijn, vermeld dit dan. Zodra we jouw hulp kunnen gebruiken, nemen we contact op. Helaas is het allemaal liefde werk oud papier. Er is (nog) geen budget.

Zoals het er nu uitziet hebben we behoefte aan:

-1- Data verwerkers (bv voor het uitnodigen van iedereen die heeft gereageerd);
-2- Moderators (voor het beheren van het platform, het forum, de blogs);
-3- Bloggers (wie wil bloggen over zijn/haar ervaringen?).

Reacties zijn welkom. Laat naast je cv, ook jouw expertise, interesse en buddyschap werken.

Over de Auteur

Wim van den Nobelen Recruiter/Headhunter Management, Finance & Payroll, Nobelist, Spreker & Consultant Strategisch Recruitment, Blogger


432 views | Reageer (1 reacties)
  • Ik heb interesse om mee te werken aan dit erg mooie idee! Ik ben blogger (ygeneratie.nl) en heb al veel geschreven over loopbaanzaken en solliciteren. Daarnaast heb ik ervaring als redacteur over HR- en salariszaken. Na een uitstapje naar de onderzoeksjournalistiek ben ik op zoek naar werk in de HR. Het lijkt me erg leuk om te bloggen over mijn ervaringen met het buddysysteem. Daarnaast heb ik ervaring met cms en wordpress en kan ik dus ook als moderator helpen. Ik hoor graag van u!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën