Kijk, zo kan het ook. Deze jonge dame (23) genaamd Juliette van Nuland is op zoek naar een administratieve baan of een functie als receptioniste. De flexwet werkt haar tegen (drie contracten, moet nu dus vast contract krijgen) en ze heeft geen zin om werkloos te worden. Iemand die bereid is zo ver te gaan dat ze in het Brabants Dagblad een advertentie zet: die is gemotiveerd! Dus werkgevers in (oost) Brabant die net als ik geen kranten lezen, zie deze advertentie en neem deze jonge dame aan!

advertentie werkzoekende

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


273 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn