Kijk, zo kan het ook. Deze jonge dame (23) genaamd Juliette van Nuland is op zoek naar een administratieve baan of een functie als receptioniste. De flexwet werkt haar tegen (drie contracten, moet nu dus vast contract krijgen) en ze heeft geen zin om werkloos te worden. Iemand die bereid is zo ver te gaan dat ze in het Brabants Dagblad een advertentie zet: die is gemotiveerd! Dus werkgevers in (oost) Brabant die net als ik geen kranten lezen, zie deze advertentie en neem deze jonge dame aan!

advertentie werkzoekende

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


253 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn