Briljante brieven

Door Bas van de Haterd op 24-11-2014 12:07.

Beste Recruiter,

als je denkt dat je veel slechte sollicitaties ontvangt, deze kwam recent bij een Australische vriend van me binnen. Dan valt de Nederlandse kwaliteit toch wel weer mee, niet?

Schermafbeelding 2014-11-24 om 12.05.11

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


539 views | Reageer (3 reacties)
  • Jennifer

    Ik heb laatst ook zo een brief ontvangen. 2 zinnen uit de motivatiebrief: Ik heb ruim .. jaar ervaring / leidinggeven aan .. personeelsleden. Ik stoor me niet zo snel aan fouten in een brief, maar dit is wel heel erg.

  • Met de puntjes erin… prachtig Jennifer. Dank je voor het delen!

  • Lonneke

    Mijn favoriet is de afsluiting ‘I will be able to fit in nicely with the exiting team’. Hello, goodbye!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën