Briljante brieven

Door Bas van de Haterd op 24-11-2014 12:07.

Beste Recruiter,

als je denkt dat je veel slechte sollicitaties ontvangt, deze kwam recent bij een Australische vriend van me binnen. Dan valt de Nederlandse kwaliteit toch wel weer mee, niet?

Schermafbeelding 2014-11-24 om 12.05.11

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


532 views | Reageer (3 reacties)
  • Jennifer

    Ik heb laatst ook zo een brief ontvangen. 2 zinnen uit de motivatiebrief: Ik heb ruim .. jaar ervaring / leidinggeven aan .. personeelsleden. Ik stoor me niet zo snel aan fouten in een brief, maar dit is wel heel erg.

  • Met de puntjes erin… prachtig Jennifer. Dank je voor het delen!

  • Lonneke

    Mijn favoriet is de afsluiting ‘I will be able to fit in nicely with the exiting team’. Hello, goodbye!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën