Cover_500pxEerder schreef ik hier al over de banen die de komende 20 jaar gaan verdwijnen (op basis van het academische onderzoek van Oxford). Daarna kwam een stukje over 10 banen die er volgens Linkedin 5 jaar geleden nog niet of nauwelijks waren. Beide artikelen waren erg populair, wat mede de aanleiding was voor een overzicht van deze materie.

Nu is het natuurlijk niet alleen interessant om te kijken naar de banen die er bij zijn gekomen, maar ook vooral de banen die er nog bij gaan komen. Dus schreef ik een boek: 10 banen die verdwijnen, 10 banen die verschijnen. Met de reden waarom iets verdwijnt en de logica waarom iets ontstaat.

Dit boek is nu te downloaden op basis van waardebepaling achteraf. In andere woorden: je kan het gewoon downloaden en als je het niets waard vindt, betaal je me niets. Downloaden kan via deze link.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


649 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn