cvVorige week heb ik de resultaten gepubliceerd van het onderzoek, heeft een cv toelichting nodig?

Naast diverse opvallende zaken zijn er aardig wat reacties gekomen. Ondermeer van KittyHawk. Zij boden aan om de resultaten te verwerken in een infographic. Dit wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Bij deze, met dank aan KittyHawk.

Onderzoek: Heeft een cv toelichting nodig?

Onderzoek: Heeft een cv toelichting nodig?

Over de Auteur

Wim van den Nobelen Recruiter/Headhunter Management, Finance & Payroll, Nobelist, Spreker & Consultant Strategisch Recruitment, Blogger


614 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn