Logo_ICOON_Digitaal_Werven def13082012_WITDigitaal-Werven is inmiddels bijna een maand achter de rug. De winnaar BOL.com heeft de champagne inmiddels al op. U heeft hier op RecTec al verschillende cijfers langs zien komen over bijvoorbeeld de reacties op sollicitaties en de reacties op vragen via Facebook. 

Nu heeft Digitaal-Werven de resultaten als één geheel voor u op een rij gezet. Als infographic. Doe er uw voordeel mee. Delen mag uiteraard, met een bronvermelding

DW_Infographic_Staand

 

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


423 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën