Unieke vacature: bewoner

Door Bas van de Haterd op 08-10-2014 17:01.

Jawel, een vacature voor een bewoner. Gewoon iemand die ergens drie maanden wil gaan wonen, en dan ook wat media te woord gaat staan. Heijmans, het Nederlandse bouwbedrijf, komt met deze functie voor een nieuw huis dat men aan het ontwikkelen is. Ben jij the one vragen ze?

Schermafbeelding 2014-10-08 om 16.59.29

Heijmans heeft een uniek nieuw woonconcept ontwikkeld met een verplaatsbaar huis. Ze zoeken nu een tester annex ambassadeur. Iemand die ze helpt het huis te verbeteren, maar ook die dit nieuwe concept in de media gaat vertegenwoordigen. Drie maanden, je moet vrijgezel zijn en in A’dam gaan wonen. Drie maanden gratis wonen dus.

Leuk hoe ze dit als een functie hebben vormgegeven. Als marketeer jammer dat ze er niet iets meer campagne omheen gemaakt hebben. Ook van het hele selectieproces had je namelijk al een media event kunnen maken.

Hoe dan ook, leuke vacature voor een leuke ‘baan’ die je naast je baan kan doen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


1.196 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn