Inhakers in de reclame kennen we al jaren. Zelden echter op recruitment gebied. Kruidvat laat zien hoe dat wel kan. Briljant. Gewoon briljant. Met dit soort acties ben ik nog trotser dat ze 7 oktober op Digitaal-Werven komen spreken.

BvfDl4sIIAEbBcR

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


704 views | Reageer (0 reacties)