Schermafbeelding 2014-06-25 om 13.40.15Soms kom je online een combinatie tussen een artikel tegen dat per ongeluk wel heel erg goed past met de advertentie die er boven staat. Zoals de advertentie van NRC in dit geval.

Het artikel gaat over Queen Elisabeth die de set van Game of Thrones bezoekt. Dit stuk eindigt met een Tweet van de Mashable Watercooler:

Schermafbeelding 2014-06-25 om 13.40.28

 

Erg grappig, maar dan staat er de advertentie van het NRC bij en wordt het voor ons Nederlanders alleen maar leuker…

Schermafbeelding 2014-06-25 om 13.44.49

Die kans acht ik best groot, dat de vacature voor de Iron Throne voorlopig niet vervuld is, zeker niet door de droomkandidaat 🙂

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


148 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën