Schermafbeelding 2014-06-25 om 13.40.15Soms kom je online een combinatie tussen een artikel tegen dat per ongeluk wel heel erg goed past met de advertentie die er boven staat. Zoals de advertentie van NRC in dit geval.

Het artikel gaat over Queen Elisabeth die de set van Game of Thrones bezoekt. Dit stuk eindigt met een Tweet van de Mashable Watercooler:

Schermafbeelding 2014-06-25 om 13.40.28

 

Erg grappig, maar dan staat er de advertentie van het NRC bij en wordt het voor ons Nederlanders alleen maar leuker…

Schermafbeelding 2014-06-25 om 13.44.49

Die kans acht ik best groot, dat de vacature voor de Iron Throne voorlopig niet vervuld is, zeker niet door de droomkandidaat 🙂

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


141 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën