Schermafbeelding 2014-06-18 om 12.54.51Gisteren zag ik deze advertentie op Facebook. Als vakidioot heb ik dan de neiging even te klikken en te kijken waar het over gaat. Is het een mooie recruitmentsite en zo. Het resultaat:

Schermafbeelding 2014-06-18 om 12.54.20

 

Wedden dat hier straks geklaagd wordt over het lage rendement van advertenties op Facebook? Overigens is de vacature er nog wel gewoon.

Weet je wat nu helemaal interessant is. De werkzaamheden van het bedrijf: BeUp verschaft kwalitatief hoogwaardige e-marketingoplossingen voor MKB’s. SEA oplossingen zoals Google™ AdWords staan in onze bedrijfsvoering centraal. – 

Ze doen dus aan actieve verkoop van… online advertising. Gelukkig zeggen ze beter te zijn in Adwords dan in Facebook ads, maar ik zou niet snel met deze partij in zee gaan.

 

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


182 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën