uitroeptekenPassie of hartstocht, liefde, overgave, vurigheid, ijver, gemoedsaandoening. De dikke van Dale beschrijft passie als drang die men niet kan weerstaan. Waaraan men moet voldoen.

Kracht of capaciteit, draadkracht, druk, dynamiek, energie, felheid, fut, heftigheid, hevigheid, intensiteit, invloed,, last, macht, moed, momentum, potentie, puf, scherpzinnigheid, sterkte, vermogen, werklust, zwaarte, bloei, bondigheid, capaciteit, onstuimigheid, ruggengraat, schwung, vermogen, wil. Van Dale beschrijft kracht als de toestand van personen in het volle bezit van hun vermogens.

Waarom? Waarom? Waarom? Waarom? Waarom? Volgens Sakichi Toyoda dien je, om bij de oorzaak van een probleem te komen, vijf keer de vraag waarom te stellen. Bij de vijfde keer ben je zo diep doorgedrongen dat je bij de oorzaak bent en kun je een oplossing bedenken (bron Wikipedia).

Mensen met passie, welke dan ook, zijn interessant. Mensen die weten waar hun kracht ligt, staan dicht bij zichzelf. Passie en kracht versterken elkaar. Je weet waar je kracht ligt als je beseft dat dit ook jouw zwakte is. Durf jezelf meerdere keren een waarom vraag te stellen en je krijgt als antwoord aandacht!

Alles wat je aandacht geeft groeit. Ook zelfkennis. Hoe beter jij weet waar jouw passie en kracht ligt, hoe groter de kans is dat je dit over weet te brengen. Aandacht is concentreren. Concentratie leidt tot alle interesse naar één punt richten. Naar jouw cv. Naar jouw verhaal. Jouw passie en jouw kracht. Aandacht leidt tot gunnen.

Laat je passie werken. Laat je kracht werken. Laat je cv werken.

Over de Auteur

Wim van den Nobelen Recruiter/Headhunter Management, Finance & Payroll, Nobelist, Spreker & Consultant Strategisch Recruitment, Blogger


1.099 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën