xl3461_sollicitant-verkiest-rekruteringseventIn deze tijden van economische onzekerheid is het goed om serieus bezig te blijven met je kansen op de arbeidsmarkt. Niet alleen als je geen baan hebt, ook als je wel al een baan hebt. Die zou wel eens op de tocht kunnen komen te staan.

Op Coursera is daar nu een gratis cursus over (begint 27 mei): Enhance your career and employability skills. Ik ken de cursus zelf niet, maar ik heb al meerdere trainingen op Cousera gedaan en de meeste zijn van goed of toch minstens acceptabel niveau. Deze training is ontwikkeld door de universiteit van Londen en als ik naar het curriculum kijk zitten er zeker veel interessante dingen in.

Mijn advies voor alle werkzoekenden (of mensen die vrezen dat te worden); schrijf je er voor in. Het kost niets, het zou je zomaar eens kunnen helpen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


302 views | Reageer (1 reacties)
  • Yvonne

    Goeie tip! Ik was al ingeschreven gelukkig.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën