xl3461_sollicitant-verkiest-rekruteringseventIn deze tijden van economische onzekerheid is het goed om serieus bezig te blijven met je kansen op de arbeidsmarkt. Niet alleen als je geen baan hebt, ook als je wel al een baan hebt. Die zou wel eens op de tocht kunnen komen te staan.

Op Coursera is daar nu een gratis cursus over (begint 27 mei): Enhance your career and employability skills. Ik ken de cursus zelf niet, maar ik heb al meerdere trainingen op Cousera gedaan en de meeste zijn van goed of toch minstens acceptabel niveau. Deze training is ontwikkeld door de universiteit van Londen en als ik naar het curriculum kijk zitten er zeker veel interessante dingen in.

Mijn advies voor alle werkzoekenden (of mensen die vrezen dat te worden); schrijf je er voor in. Het kost niets, het zou je zomaar eens kunnen helpen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


305 views | Reageer (1 reacties)
  • Yvonne

    Goeie tip! Ik was al ingeschreven gelukkig.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën