mobielMobile first. Een recruitmentsite die goed functioneert op een mobiele telefoon. Er zijn er nog maar weinig in Nederland of de wereld. Terwijl de meeste recruitmentsites (corporate, W&S bureau of jobboard) meer dan een kwart van hun bezoekers via mobieltjes of tablets krijgen, werken de meeste zeer matig.

Het niveau is zeer laag, kopte adformatie op basis van het 123mobile event van 2013. De meeste sites hebben geen aparte site of responsive website. Hierdoor vertrekt de meerderheid van je bezoekers dus weer van je site als ze er via hun mobiel komen. Zonde dus.

Daarom organiseert Digitaal-Werven op 8 mei a.s. de workshop Elke Recruitmentsite mobile 1st, in samenwerking met Angi Studio.

In deze workshop zal na een kleine inleiding over mobiel en mobiele sites er in kleine groepjes aan de slag gegaan worden om voor een site daadwerkelijk, op papier, schetsen te maken hoe een goede mobiele recruitmentsite eruit ziet. Vanuit een mobile first gedachte verbetert de gewone recruitmentsite ook meteen mee.

Voor meer informatie over deze workshop kan je hier kijken. Negeer je bezoekers niet langer, maak je wervingssite ook geschikt voor mobiel.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


157 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn