Geweldig. Op Mashable stond een student communicatie die een CV in lego gebouwd had. Via de LEGO digital designer, waarmee je je eigen lego artikelen kan samenstellen, heeft ze een poppetje van zichzelf nagemaakt. Met 62 stukjes kan elke recruiter LEAH nu zelf in elkaar zetten. Wedje maken dat dit als sollicitatie indruk maakt? En ja, je moet het wel fysiek opsturen, maar opvallen doe je. Als student op zoek naar een stage weet ik zeker dat ik haar meteen aan zou nemen als bureau.

xrQxELh

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


1.763 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën