Schermafbeelding 2014-03-10 om 09.31.36Wat zou dat zijn? Een Agile Test Doenker?

In de vacature is de term verder ook niet uitgelegd. Zou het een samentrekking zijn van denker en doener? Ik weet het niet zeker. In de vacature verder staat niets, maar als je op het plaatje klikt dat eigenlijk gewoon aanvulling lijkt krijg je wel iets van uitleg.

Doen • ken, (werkwoord;)

1. Het verbinden van denken en doen. Al denkend creëren en al makend analyseren. Van advies naar snelle actie.

Ah… ik ben benieuwd hoeveel mensen hierop reageren. Je hebt in ieder geval geen concurrentie in Google als iemand vacature doenker zoekt. Of veel mensen het zullen doen durf ik ook te betwijfelen.

Vacature teksten schrijven: een vak apart.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


343 views | Reageer (1 reacties)
  • Ha Bas,
    Dank voor je nieuwsgierigheid en het delen van jou indruk. Iets wat trouwens in onze ogen zeer goed past bij het profiel van een doenker.
    We nemen alle indrukken en ervaringen mee in het verbeteren van onze vacatures.
    Groet,
    Joost


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën