Nee, het is geen geintje, het staat er echt… dit bedrijf zoekt leidinggevende tomaten. Nu heb ik al veel functies en functietitels voorbij zien komen, maar ik ben benieuwd wie het lef heeft hierop te solliciteren. Hoe vang je zo’n brief aan? Hallo, ik ben graag uw leidinggevende tomaat? Of wat is het onderwerp van je e-mail? sollicitatie naar leidinggevende der tomaten of zo?

Bem4qqaIcAAvfdG

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


861 views | Reageer (5 reacties)
 • Schmolle

  Iemand die reageert is waarschijnlijk iemand die momenteel Leidinggevende Romaatjes is en een stapje hoger wil. Of die het na enige jaren als Leidinggevende Komkommer meer in breedte dan de lengte zoekt.

 • Koen Beekmann

  Hoe ziet die CV eruit, zou ik wel eens willen weten…. 😉

 • Peter ter Velde

  Vakbonden in de stress. Hoe waardeer je die functie. Minder punten dan appel lijkt me, maar wel meer dan ui of aardappel. Dan heb je die Orba (nee niet Hay, die doen alleen Argentijnse biefstuk) punten en dan de marktvergelijking…… Tulpenbollen?

 • Alex Kruyshoop

  Er wordt uiteraard bedoeld een leidinggevende voor de “afdeling tomaten”, vandaar dat het met een hoofdletter is geschreven.

 • Eric

  waarschijnlijk is de vorige doorgedraaid.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08