Wat brengt 2014 ons?

Door Bas van de Haterd op 06-01-2014 07:03.

Laat ik het jaar eens beginnen met een vraag, in plaats van een stelling. Wat brengt 2014 ons? Of beter: wat willen jullie als lezers dat 2014 ons gaat brengen? Waar willen jullie dat in 2014 de nadruk op ligt qua onderwerpen op Rectec? Waar moet de focus op liggen? Wat zijn de artikelen die jullie het meest waarderen?

Dus we beginnen met een poll: waar moet de focus van RecTec op liggen?

 


Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


114 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn