Wat brengt 2014 ons?

Door Bas van de Haterd op 06-01-2014 07:03.

Laat ik het jaar eens beginnen met een vraag, in plaats van een stelling. Wat brengt 2014 ons? Of beter: wat willen jullie als lezers dat 2014 ons gaat brengen? Waar willen jullie dat in 2014 de nadruk op ligt qua onderwerpen op Rectec? Waar moet de focus op liggen? Wat zijn de artikelen die jullie het meest waarderen?

Dus we beginnen met een poll: waar moet de focus van RecTec op liggen?

 


Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


122 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08