De resultaten van Digitaal-Werven, het onderzoek naar 550 Nederlandse wervingssites, zijn binnen. Het gaat hierbij om een aantal van de opvallende resultaten, niet alle 100 elementen zijn in deze presentatie genoemd. Ook staan er een aantal opvallende zaken in die we zijn tegen gekomen tijdens het onderzoek, sites waar talen door elkaar lopen, niet bestaande pagina’s en natuurlijk hele mooie dingen. Bekijk de presentatie, pik er uit op wat je interessant vind.

Het volledige onderzoeksrapport is ook gratis downloadbaar via http://www.digitaal-werven.nl/rapport-2013/ en de white paper ‘hoe bied je een goede sollicitatie-ervaring’, waarbij de genomineerden extra kritisch worden doorgelicht ook: http://www.digitaal-werven.nl/whitepaper-genomineerden/

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


787 views | Reageer (2 reacties)
  • Guest

    Bas, de presentatie triggert. Valt het volledige onderzoeksrapport ook ergens te downloaden of in te zien?

  • Ja, dat is sinds gisteren ook online op http://www.digitaal-werven.nl/rapport-2013/

    Ik zal het in het artikel erbij voegen, er staat volgende week pas een post voor gepland.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën