De resultaten van Digitaal-Werven, het onderzoek naar 550 Nederlandse wervingssites, zijn binnen. Het gaat hierbij om een aantal van de opvallende resultaten, niet alle 100 elementen zijn in deze presentatie genoemd. Ook staan er een aantal opvallende zaken in die we zijn tegen gekomen tijdens het onderzoek, sites waar talen door elkaar lopen, niet bestaande pagina’s en natuurlijk hele mooie dingen. Bekijk de presentatie, pik er uit op wat je interessant vind.

Het volledige onderzoeksrapport is ook gratis downloadbaar via http://www.digitaal-werven.nl/rapport-2013/ en de white paper ‘hoe bied je een goede sollicitatie-ervaring’, waarbij de genomineerden extra kritisch worden doorgelicht ook: http://www.digitaal-werven.nl/whitepaper-genomineerden/

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


788 views | Reageer (2 reacties)
  • Guest

    Bas, de presentatie triggert. Valt het volledige onderzoeksrapport ook ergens te downloaden of in te zien?

  • Ja, dat is sinds gisteren ook online op http://www.digitaal-werven.nl/rapport-2013/

    Ik zal het in het artikel erbij voegen, er staat volgende week pas een post voor gepland.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08