Zo af en toe besteden we hier aandacht aan een hele mooie CV. Vaak zijn dat tegenwoordig websites. Een van de kritieken die ik wel eens heb op met name ontwerpers, webdesigners, programmeurs is dat het allemaal zo standaard is. Deze man, Niek Gooren, doet dat anders. Die maakt wel een mooie site en laat zien dat hij zeker geen slechte webdesigner is. HelpniekuitdeWW.nl is mooi genoeg om hier aandacht aan te besteden. Vooral ook de referentie hotline vind ik persoonlijk cool. Niets te verbergen hebben, blijkbaar hele goede relaties met oud werkgevers, het spreekt mij aan. Helaas zoek ik geen webdesigner.

Schermafbeelding 2013-09-25 om 12.01.55

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


331 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categori├źn