Zo af en toe besteden we hier aandacht aan een hele mooie CV. Vaak zijn dat tegenwoordig websites. Een van de kritieken die ik wel eens heb op met name ontwerpers, webdesigners, programmeurs is dat het allemaal zo standaard is. Deze man, Niek Gooren, doet dat anders. Die maakt wel een mooie site en laat zien dat hij zeker geen slechte webdesigner is. HelpniekuitdeWW.nl is mooi genoeg om hier aandacht aan te besteden. Vooral ook de referentie hotline vind ik persoonlijk cool. Niets te verbergen hebben, blijkbaar hele goede relaties met oud werkgevers, het spreekt mij aan. Helaas zoek ik geen webdesigner.

Schermafbeelding 2013-09-25 om 12.01.55

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


340 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categori├źn