QandidateIn navolging van HROffice beschikt nu ook Qandidate over een webshop. In mijn eerder gepubliceerde artikel over Qandidate had ik een follow-up beloofd zodra de webshop beschikbaar zou zijn. Dat is inmiddels een aantal weken het geval. Ralph Brasker herinnerde me hieraan en nodigde me bij Qandidate op kantoor uit voor een update.

Vacatures doorplaatsen met de webshop

Klik op “Publiceren” en de vacature staat op “heeft-vacatures.nl” van VONQ. Deze site fungeert als een landingpage. Met de introductie van de webshop is het nu mogelijk om je vacatures naar jobboards door te plaatsen. Ook dit verloopt via de dienstverlening van VONQ. De jobboards die volgens hen het best passen verschijnen onder elkaar met daaronder de totaalprijs voor deze doorplaatsingen.

Klik niet op “Direct bestellen”, maar op “Stel zelf samen”. Je kunt dan namelijk zien wat elk individueel jobboard je kost. Toch geen onbelangrijk gegeven bij het maken van je keuzes. Je ziet dan ook een aantal andere jobboard verschijnen die je eventueel zou kunnen inzetten. Let op dat elke klik binnen zo’n grijs vlak de selectievinkjes aan/uit zet, ook als je slechts doorklikt naar de bewuste vacaturesite! Het is overigens jammer dat je beperkt bent tot de top 10 die Qandidate voor je samenstelt en dat je niet door het gehele portofolio van VONQ kunt bladeren. Na het plaatsen van de bestelling verwerkt VONQ de plaatsingen handmatig.

Qandidate Webshop

Conclusie

De webshop maakt het eenvoudig om vacatures op jobboards geplaatst te krijgen. VONQ neemt je het werk daarbij uit handen. Het is wel jammer dat het aanbod in dit stadium beperkt blijft tot een klein deel van het portfolio van dit bedrijf. Momenteel zijn er geen andere diensten of partners aangesloten op de webshop van Qandidate.

Over de Auteur

Tom van der Valk Tom van der Valk is consultant/projectmanager e-HRM bij Blyxum, gespecialiseerd in het toepassen van e-HRM voor in-, door-, en uitstroom van medewerkers.


447 views | Reageer (3 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën