cloud-question-markDe afgelopen weken heb ik, spontaan, veel feedback gehad op RecTec. Dat vind ik leuk, want dat bevestigd of ontkracht de keuzes die ik gemaakt heb. Het geeft aan of wat we hier proberen neer te zetten overkomt of niet.

De feedback was gevarieerd, van het feit dat ‘wij’ veel genuanceerder waren dan bepaalde andere blogs. Kritisch, maar niet per definitie negatief (daar ben ik blij mee) tot het feit dat de kwaliteit van de artikelen was afgenomen (dat doet me pijn, maar kan ik begrijpen). We schrijven de laatste jaren, vooral met de komst van Wim als vaste blogger op donderdag, meer voor de sollicitanten dan we vroeger deden. Dat is een keuze, een bewuste keuze en het doet het aantal lezers goed. Wim’s artikelen staan steenvast op de hoogste plekken qua ‘gelezen worden’. Toch is het blog oorspronkelijk vooral bedoeld voor de sector als zodanig en als ik die hiermee voor het hoofd stoot is dat niet de bedoeling.

Dus vandaar dat ik benieuwd ben hoe de lezers van RecTec naar dit blog kijken. Daarvoor heb ik een hele korte vragenlijst opgesteld. Ik hoop dat jullie hier heel even de tijd voor nemen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


249 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08