cloud-question-markDe afgelopen weken heb ik, spontaan, veel feedback gehad op RecTec. Dat vind ik leuk, want dat bevestigd of ontkracht de keuzes die ik gemaakt heb. Het geeft aan of wat we hier proberen neer te zetten overkomt of niet.

De feedback was gevarieerd, van het feit dat ‘wij’ veel genuanceerder waren dan bepaalde andere blogs. Kritisch, maar niet per definitie negatief (daar ben ik blij mee) tot het feit dat de kwaliteit van de artikelen was afgenomen (dat doet me pijn, maar kan ik begrijpen). We schrijven de laatste jaren, vooral met de komst van Wim als vaste blogger op donderdag, meer voor de sollicitanten dan we vroeger deden. Dat is een keuze, een bewuste keuze en het doet het aantal lezers goed. Wim’s artikelen staan steenvast op de hoogste plekken qua ‘gelezen worden’. Toch is het blog oorspronkelijk vooral bedoeld voor de sector als zodanig en als ik die hiermee voor het hoofd stoot is dat niet de bedoeling.

Dus vandaar dat ik benieuwd ben hoe de lezers van RecTec naar dit blog kijken. Daarvoor heb ik een hele korte vragenlijst opgesteld. Ik hoop dat jullie hier heel even de tijd voor nemen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


236 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn