MonsterDat er flinke reorganisaties plaats hebben gevonden wisten we al en dat Warren Hammond, MD van Monster in de BeNeLux, daarbij een van de slachtoffers was, was ook al sinds december bekend.

Toch leek, gezien de vacature voor een nieuwe MD, Monster vooral personeel te willen wisselen. Op de blog van Warren zelf lijkt nu toch iets anders naar voren te komen.

However it also means that as part of the European restructure the Benelux region will no longer be its own region.  Which means there is no place for a Benelux Managing Director. Me.

De Benelux is dus geen specifieke regio meer van Monster en daarmee ‘verdwijnt’ Nederland dus als separaat aangestuurd land (of meer: de BeNeLux dus). Het zal niet zo zijn dat Monster echt uit Nederland verdwijnt, maar het geeft wel aan dat, met het niet meer hebben van een eigen directie, de focus op ons landje minder zal worden. Ik ben bijvoorbeeld benieuwd hoe dit van invloed zal zijn op de doorontwikkeling van Sixt Sence, een product waarvan ik als ik eerlijk ben best onder de indruk was. Wij wensen Warren uiteraard veel succes met zijn volgende uitdaging en houden de ontwikkelingen van Monsterboard in ons land in de gaten.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


1.352 views | Reageer (3 reacties)
 • CV
 • Het is bekend dat het al gelanceerd is, zoals in het stuk ook al staat te lezen: ik heb het al getest en ben onder de indruk van de kwaliteit. Het gaat om de doorontwikkeling ervan. Wat voor prioriteit zal die hebben?

 • Rachael Parratt

  Beste Bas,
  We willen hier graag op reageren omdat de herstructurering van de Benelux regio juist betekent dat er nu meer focus is op Nederland. Nederland is voor Monster één van de kernmarkten in Europa. De recente introductie van 6Sense is een voorbeeld hiervan. Monsterboard.nl heeft een sterk management team dat zich richt op activiteiten voor de lokale markt nu en in de toekomst. Mocht je meer willen weten over onze strategie ben je, zoals je weet, van harte welkom om langs te komen op ons kantoor in Amsterdam.
  Vriendelijke groet,
  Rachael Parratt
  Manager Marketing Nederland


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08