In een wereld waarin het gros van de recruiters vrouw is, is het eigenlijk gek dat dit niet vaker gebeurt. Immers schijnt 40% van de vrouwen in de wereld hoorde ik laatst chocolade lekkerder te vinden dan seks.

Dus deze Nick heeft een schot in de roos. Zijn CV verpakt als Chocoladereep, met een echte reep erbij. De CV-reep, met ingrediënten als creativiteit (100%), leiderschap, analytisch vermogen… Hij solliciteerde als marketeer, dus kwam tussen de 200 CV’s terecht, en kreeg de baan.

This-is-my-friends-resume.-He-got-the-job.-Imgur-512x383

 

Met dank aan Curly voor het bericht

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


1.190 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën