nieuwTwee weken geleden zocht ik een nieuwe naam voor mijn blog, Doe het nou niet! Het aantal inzendingen heeft me positief verrast. Eerlijk gezegd was de verwachting een aantal, misschien 10. Het zijn er ruim 40 geworden! Top. Dank.

Dit creëerde wel een nieuwe uitdaging. Zoals ik eerder aangaf is de jury mijn gezin. Omdat ik dacht dat het er niet zo veel zouden zijn, was de beste kiezen een kwestie van doornemen tijdens het eten. Met deze enorme lijst, hebben we het iets anders aangepakt. Iedereen mocht elke inzending een cijfer geven van 0 tot 5. Uiteindelijk is de winnaar degene met de meeste punten. En met een jury van 5 ook wel objectief te noemen.

De beste 5. Jouw beste cv! van Walter Jongenelis. Solliciteren kun je leren! en Je cv, doe er wat mee! van Marieke Brand. Werkt jouw cv? en Laat jouw cv werken! van Mark Blom.

Op de gedeelde 4e plaats, met 14 punten, zijn geëindigd, Jouw beste cv! en Werkt jouw cv?

De Top 3 zit erg dicht bij elkaar. Op plaats 3, met 17 punten, Je cv, doe er wat mee! Op plaats 2 met 18 punten Solliciteren kun je leren en winnaar met 19 punten is: Laat je cv werken! Van Mark Blom.

Vanaf volgende week gaat dit dus de kop worden van mijn nieuwe serie blogs. Mark dank voor de winnende inzending. Twee kaarten voor een film naar keuze komen jouw kant op.

Vanaf volgende week, Laat je cv werken! Deel 1.

Over de Auteur

Wim van den Nobelen Recruiter/Headhunter Management, Finance & Payroll, Nobelist, Spreker & Consultant Strategisch Recruitment, Blogger


393 views | Reageer (1 reacties)
  • Annette Velthuis

    Ik vond de titel anders wel ok hoor!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën