De titel zegt eigenlijk alles. Een amaz-ing CV… hoe mooi kan je het maken? De Fransman Philippe Dubost, een web product manager, trekt wat mij betreft CV’s naar een nieuw niveau.

Schermafbeelding 2013-01-25 om 21.12.33

 

Check hier zijn hele CV. Benieuwd hoe lang het duurt voordat hij een baan heeft. Hij woont in Parijs, maar is ‘availible for shipping all over the world’.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


5.973 views | Reageer (4 reacties)
  • Het idee is zeer tof inderdaad, maar het mooiste cv ooit weet ik niet hoor 🙂 Wel een originele!

  • een va de mooiste, maar ik ben benieuwd, welke vind jij mooier? Altijd op zoek naar inspiratie

  • Heel gaaf inderdaad! Een van de meest creatieve die ik gezien heb ook.

  • Leuk, wat een grappig CV. Ik zie ook de duidelijke correlatie tussen jezelf als product (oplossing) marketen en ‘verkopen’.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën