Woensdag gehaktdag

Door Bas van de Haterd op 02-01-2013 07:03.

Een nieuw initiatief hier op RecTec (en misschien ook wel af en toe op Marketingfacts), naar een idee van mede blogger Wim van der Nobelen… Woensdag gehaktdag.

Het liefst elke woensdag, maar in ieder geval zolang de aanmeldingen komen, zal ik een (corporate) recruitmentsite onder de loep nemen en aan mijn kritische blik onderwerpen. Of ik er gehakt van maak hangt natuurlijk van de kwaliteit van de site af. Ik heb er de afgelopen jaren al zo’n 100 aan een blik onderworpen en daar zaten hele mooie, en hele matige tussen.

Dus wil je gratis advies over het verbeteren van je wervingssite? Dan kan je je aanmelden via een reactie hier of een e-mail. Ik beloof iedereen die zich aanmeldt de site te evalueren en hier publiek aan een kritische blik te onderwerpen. Het grote voordeel: gratis advies en natuurlijk is het goed voor je SEO (er zit immers altijd een link bij).

Wil je wel een evaluatie, maar niet publiek, dan kan dat natuurlijk ook, maar niet gratis.

Dus… wie wil?

 

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


233 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën