Nieuw op de vrijdag: de werkelijke betekenis van een term die je nog wel eens hoort van recruiters of arbeidsmarktcommunicatie bureaus. Wat zegt men en wat bedoelt men.

Vandaag de eerste in deze reeks.

De term: het was te strak begroot (daarom komen er extra kosten bij).

Werkelijke betekenis: onze mensen zijn gewoon minder goed dan wij (elke keer weer) verwachten dat ze zijn.

Wil je ook de werkelijke betekenis van een term? Zet in de reacties welke uitspraak en ik ‘vertaal’ hem (mogelijk) voor je.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


158 views | Reageer (3 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn