Rapportage Digitaal-Werven

Door Bas van de Haterd op 15-10-2012 07:30.

Het rapport Digitaal-Werven 2012 is beschikbaar. In dit rapport worden de algemene resultaten van Digitaal-Werven weergegeven. Dus het aantal organisaties dat niet reageert, het aantal bedrijven met informatie over arbeidsvoorwaarden, etc.

Het rapport is gratis beschikbaar voor iedereen die geen moeite heeft zijn/haar e-mail adres achter te laten. Voor iedereen die daar wel moeite mee heeft kost het 99 euro en krijg je geen update als er een nieuw rapport komt of een uitnodiging voor het volgende event.

In het rapport zijn de meest bijzondere bevindingen gerapporteerd, uiteraard zonder specifieke bedrijven te noemen, enkel in algemene cijfers. De rapportage is hier op te vragen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


217 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn