Gisteren vond het Digitaal-Werven event plaats. De winnaar is inmiddels bekend (Enexis) en veel van de resultaten zijn al gedeeld via die blog en NRC Carriere. 

Tot slot is het interessant om de resultaten die nog niet bekend waren naar buiten te brengen. Mijn presentatie van de resultaten op het event. Cijfers, feiten en veel opvallende zaken (zowel positief als negatief)

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


223 views | Reageer (0 reacties)