Enexis heeft in 2012 de Digitaal-Werven award gewonnen voor de beste Digitale Sollicitatie-Ervaring. De jury was unaniem in haar keuze voor deze nieuwe site.

Enexis heeft een nieuwe, verfrissende site gemaakt waarin alle belangrijke onderdelen wel zo’n beetje aanwezig zijn. Echter biedt men niet alleen alle informatie, maar deze is ook nog eens praktisch vindbaar en goed doorzoekbaar.

Daarnaast heeft Enexis een aantal positieve leuke extra’s.

Zo kan je bij Enexis zoeken wie je bij Linkedin kent. Simpel, eenvoudig, is gewoon een plugin, maar toch redelijk uniek in het Nederlandse recruitmentlandschap.

Ook heeft Enexis de mogelijkheid publieke vragen op de vacatures te stellen. Ook redelijk uniek in Nederland en een toegevoegde waarde, omdat men meteen ook alle anderen die met een vraag zitten (maar die niet durven stellen bijvoorbeeld) helpt.

De personalisatie is tot in de puntjes doorgevoerd. Tot het punt waarop je zelf de onderwerpregel mag kiezen van je job alert. Best handig als je die op je werk opent en er staat niet: ‘interessante vacature van…’ als je chef net langsloopt.

Daarnaast heeft Enexis als een van de enige zowel eerder bekeken vacatures (handig om ze terug te vinden) als gerelateerde vacatures (die voor ik heb kunnen zien ook echt gerelateerd zijn).

Kortom: we hebben een nieuwe beste ervaring in recruitmentland: Enexis.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


668 views | Reageer (1 reacties)