Enexis heeft in 2012 de Digitaal-Werven award gewonnen voor de beste Digitale Sollicitatie-Ervaring. De jury was unaniem in haar keuze voor deze nieuwe site.

Enexis heeft een nieuwe, verfrissende site gemaakt waarin alle belangrijke onderdelen wel zo’n beetje aanwezig zijn. Echter biedt men niet alleen alle informatie, maar deze is ook nog eens praktisch vindbaar en goed doorzoekbaar.

Daarnaast heeft Enexis een aantal positieve leuke extra’s.

Zo kan je bij Enexis zoeken wie je bij Linkedin kent. Simpel, eenvoudig, is gewoon een plugin, maar toch redelijk uniek in het Nederlandse recruitmentlandschap.

Ook heeft Enexis de mogelijkheid publieke vragen op de vacatures te stellen. Ook redelijk uniek in Nederland en een toegevoegde waarde, omdat men meteen ook alle anderen die met een vraag zitten (maar die niet durven stellen bijvoorbeeld) helpt.

De personalisatie is tot in de puntjes doorgevoerd. Tot het punt waarop je zelf de onderwerpregel mag kiezen van je job alert. Best handig als je die op je werk opent en er staat niet: ‘interessante vacature van…’ als je chef net langsloopt.

Daarnaast heeft Enexis als een van de enige zowel eerder bekeken vacatures (handig om ze terug te vinden) als gerelateerde vacatures (die voor ik heb kunnen zien ook echt gerelateerd zijn).

Kortom: we hebben een nieuwe beste ervaring in recruitmentland: Enexis.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


633 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn