Vorige week heb ik een blog geschreven over; De (overschatte) waarde van een getuigschrift
Hier is zowel vanuit recruiters als vanuit kandidaten veel discussie over gevoerd. Aanleiding om hier eens onderzoek naar te doen. Heeft het getuigschrift een toegevoegde waarde? Voor de achterliggende informatie/inhoud verwijs ik je naar de blog. Ik ben benieuwd naar jouw mening, dus graag naast een antwoord ook een toelichting. Over twee weken worden de resultaten gepubliceerd.

De RecTec Vrijdag Vragen Vuur stelling van deze maand luidt: Heeft het getuigschrift een toegevoegde waarde?

Geef je reactie via onderstaande poll of discussieer mee via #RecTecVVV.  Voel je vrij om deze stelling te plaatsen in je eigen netwerk, website of door te sturen, hoe meer reacties, hoe beter voor het resultaat. Reageren op deze stelling kan tot woensdag 15 augustus a.s. 12.00 uur. De resultaten van deze stelling worden over twee weken op vrijdag gepubliceerd.

Uiteraard zijn suggesties voor een nieuwe stelling, van harte welkom!

Over de Auteur

Wim van den Nobelen Recruiter/Headhunter Management, Finance & Payroll, Nobelist, Spreker & Consultant Strategisch Recruitment, Blogger


288 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën