De afgelopen weken hoor ik vanuit allerlei kanten steeds opnieuw dat post verkeerd bezorgt wordt. Ik heb al vele mensen gehoord die minimaal wekelijks post bij de buren brengen en terug krijgen. Het is natuurlijk beter dan geheel geen post krijgen zoals in Woerden, maar de irritaties beginnen inmiddels hoog op te lopen.

Elke keer als ik er weer iets over hoor denk ik: nu is het toch wel tijd om uit te kast te komen beste PostNL. Stuur deze wijken nu een wervingskaart met: vond u het ook zo leuk weer contact met anderen te hebben? Wij zoeken nog postbezorgers!

Het is natuurlijk totaal niet gepland, maar maak van een nood een deugd en maak er een wervingsactie van (en biedt met diezelfde kaart excuses aan, bijvoorbeeld door een setje postzegels erbij te doen of z0).

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


529 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categori├źn