De afgelopen weken hoor ik vanuit allerlei kanten steeds opnieuw dat post verkeerd bezorgt wordt. Ik heb al vele mensen gehoord die minimaal wekelijks post bij de buren brengen en terug krijgen. Het is natuurlijk beter dan geheel geen post krijgen zoals in Woerden, maar de irritaties beginnen inmiddels hoog op te lopen.

Elke keer als ik er weer iets over hoor denk ik: nu is het toch wel tijd om uit te kast te komen beste PostNL. Stuur deze wijken nu een wervingskaart met: vond u het ook zo leuk weer contact met anderen te hebben? Wij zoeken nog postbezorgers!

Het is natuurlijk totaal niet gepland, maar maak van een nood een deugd en maak er een wervingsactie van (en biedt met diezelfde kaart excuses aan, bijvoorbeeld door een setje postzegels erbij te doen of z0).

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


510 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08landmacht_tram_03landmacht_tram_06

Categoriƫn