Test je landingspagina

Door Bas van de Haterd op 16-07-2012 14:34.

Flauw, ik weet het, maar het is blijkbaar nodig dit keer op keer te herhalen. Deze gaat niet over werving (hoewel, werving van vakantiegangers met de belofte een gratis vakantie), maar doel bereikt is het zeker niet.

Ja, het kost geld omdat je per click betaalt (deze landingspagina kwam vanuit een Facebook ad), maar ik heb een vermoeden dat dit meer geld kost. Persoonlijk test ik landingspagina’s wekelijks als ik campagnes heb lopen. Dat kost me dan een paar centen tot een euro, maar ook al staat het in de back end van adwords of Facebook goed, ik check graag even of het ook echt werkt.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


199 views | Reageer (1 reacties)
  • Of ze dit stuk hebben gelezen of er zelf zijn achter gekomen, ik denk: ik probeer het nog een keer (uurtje later) en het werkt weer, de advertentie. 


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08