Monster BeknownBeKnown is de Facebook-app van Monsterboard die professioneel netwerken via Facebook mogelijk maakt. Tot voor kort waren Monsterboard en BeKnown gescheiden werelden, maar sinds vandaag zijn de resultaten zichtbaar van de integratie.

De belangrijkste voordelen zijn:

Wie ken ik bij dit bedrijf?
Bij vacatures kun je nu zien welke medewerkers je bij het bedrijf kent. Zij kunnen je vertellen hoe het nu echt is om bij het betreffende bedrijf te werken. Hierbij verschijnen overigens alleen je eerstelijns contacten.

Inloggen met je BeKnown account
Zoals je bij veel sites al kunt inloggen met je Facebook- of Twitter-account, kunt je op Monsterboard nu inloggen met je BeKnown account. Het is nu nog niet zo dat je BeKnown profiel je CV op Monsterboard vervangt. Je Monsterboard-profiel bevat wel een verwijzing naar je BeKnown-profiel. De profielen zullen vast binnenkort verder met elkaar samensmelten.

BeKnown geintegreerd met Monsterboard

Al met al ontwikkelingen die in de lijn van verwachting liggen en niet wereldschokkend te noemen zijn. De vernieuwingen zijn vanaf dit moment op Monsterboard te bewonderen.

Over de Auteur

Tom van der Valk Tom van der Valk is consultant/projectmanager e-HRM bij Blyxum, gespecialiseerd in het toepassen van e-HRM voor in-, door-, en uitstroom van medewerkers.


304 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën