Deze maand weer een nieuwe Rectec Vrijdag Vragen Vuur stelling.
Een eerste kennismaking via Skype met een sollicitant is vooral in Amerika de normaalste zaak van de wereld. Natuurlijk zijn daar de reisafstanden niet te vergelijken met die van Nederland, maar solliciteren via Skype scheelt tijd en dus geld. Toch komt het hier nog niet echt van de grond. Wat vind jij van een eerste kennismaking via Skype in plaats van face-to-face?  De stelling van deze maand luidt:

Skypen als eerste visuele kennismaking is efficiënter dan een ontmoeting

Geef je reactie via deze link of discussieer mee via #RecTecVVV Voel je vrij om deze stelling te plaatsen in je eigen netwerk, website of door te sturen, hoe meer reacties, hoe beter voor het resultaat. Reageren op deze stelling kan tot woensdag a.s. 12.00 uur. De resultaten van deze stelling worden volgende week vrijdag gepubliceerd.

Uiteraard zijn suggesties voor een nieuwe stelling, van harte welkom!

 

Over de Auteur

Wim van den Nobelen Recruiter/Headhunter Management, Finance & Payroll, Nobelist, Spreker & Consultant Strategisch Recruitment, Blogger


479 views | Reageer (1 reacties)
  • M Kafando

    Dat is waar, zeker als de afstand groot is kan een gesprek via skype, gesprekspartners opleveren die je anders misschien niet zou spreken. Zo hebben wij onlangs een teamleider aangenomen die solliciteerde vanaf de Nederlandse Antillen. Deze kandidat hadden wij zonder skype mogelijkheid nooit gesproken.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën