In een van de reacties op mijn post: briljante vacature nieuwe stijl, kwam afgelopen week een Belgische vacature. Mogelijk zelf geïnspireerd door de eerder genoemde vacature, ik weet het niet, maar hij is ook prachtig. De recruit-o-graphic

Hij is wel erg lang, maar dat is op zich geen probleem, bekijk dus de hele vacature even en niet enkel het screenshot van een stukje hierboven.

Prachtig is hoe ze de bedrijfscultuur hebben weergegeven. Bijvoorbeeld hoe ze gekleed gaan en welke telefoons ze gebruiken, dat zegt best veel over de organisatie, maar ook een prachtige subtiele manier dat humor belangrijk voor ze is en een mooi beeld van waar de tijd aan op gaat.

Het enige minimale puntje van kritiek is dat het e-mail adres niet klikbaar is, dat had ik toch net iets anders gedaan (je kan een stukje van een plaatje bijvoorbeeld klikbaar maken weet ik). Maar verder gewoon top dus.

 

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


1.088 views | Reageer (1 reacties)