In een van de reacties op mijn post: briljante vacature nieuwe stijl, kwam afgelopen week een Belgische vacature. Mogelijk zelf geïnspireerd door de eerder genoemde vacature, ik weet het niet, maar hij is ook prachtig. De recruit-o-graphic

Hij is wel erg lang, maar dat is op zich geen probleem, bekijk dus de hele vacature even en niet enkel het screenshot van een stukje hierboven.

Prachtig is hoe ze de bedrijfscultuur hebben weergegeven. Bijvoorbeeld hoe ze gekleed gaan en welke telefoons ze gebruiken, dat zegt best veel over de organisatie, maar ook een prachtige subtiele manier dat humor belangrijk voor ze is en een mooi beeld van waar de tijd aan op gaat.

Het enige minimale puntje van kritiek is dat het e-mail adres niet klikbaar is, dat had ik toch net iets anders gedaan (je kan een stukje van een plaatje bijvoorbeeld klikbaar maken weet ik). Maar verder gewoon top dus.

 

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


1.011 views | Reageer (1 reacties)
  • Ook leuk dat er een keer wél handig gebruik wordt gemaakt van een QR code op een website.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën