In navolging op de RecTec Vrijdag Vragen Vuur van vorige maand, deze maand stelling 2.
Video- solliciteren wordt steeds vaker ingezet en krijgt steeds meer aandacht in de media. Er wordt veel geschreven over de voor- en nadelen op deze manier van solliciteren, maar wat vind jij? De stelling van deze maand luidt:

Video- solliciteren wordt de nieuwe manier van solliciteren.

Geef je reactie via deze link of discussieer mee via #RecTecVVV Voel je vrij om deze stelling te plaatsen in je eigen netwerk, website of door te sturen, hoe meer reacties, hoe beter voor het resultaat. Reageren op deze stelling kan tot woensdag a.s. 12.00 uur. De resultaten van deze stelling worden volgende week vrijdag gepubliceerd.

 

Uiteraard zijn suggesties voor een nieuwe stelling, van harte welkom!

Over de Auteur

Wim van den Nobelen Recruiter/Headhunter Management, Finance & Payroll, Nobelist, Spreker & Consultant Strategisch Recruitment, Blogger


173 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn