Vorige week schreef ik al over een briljante vacature nieuwe stijl. Op basis daarvan heb ik een paar andere hele leuke toegestuurd gekregen (blijft sturen) waaronder deze Amerikaanse.

Een Start up die een app designer zoekt, dan moet je vacature natuurlijk mooi opgemaakt worden. De hersenen geven volgens mij in een oogopslag een goed beeld van wat men zoekt en het ziet er ook mooi uit (belangrijk voor de doelgroep). Tevens een stukje zelfkritiek (je kan de foutjes uit deze website halen), wat aangeeft dat ze open staan voor verschillende visies.

Een ander mooi iets aan deze vacature is de sidebar. Men geeft een collega weer, men geeft een stukje werksfeer weer (geen politiek, geen kantoortuin, geen grote rapporten). En dan wederom visueel goed bedacht, belangrijk voor een designer.

Ook geven ze in de vacature voorbeelden waar je aan zou kunnen komen te werken. Voorbeeld projecten doen het altijd goed, dat maakt het concreet.

Tot slot een mooie visual met de ‘perks’, of in het Nederland: wij bieden. Wederom: het gaat om een ontwerper, dus mooi ontworpen.

Conclusie: super goed nagedacht over de doelgroep en mooi uitgevoerd. Doe er inspiratie van op.

 

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


535 views | Reageer (0 reacties)